Tot op de centimeter nauwkeurig

Gaat u over tot de aanschaf van, bijvoorbeeld, nieuwe gordijnen of (buiten)zonwering? Dan komt onze vakkundige meetservice gratis bij u thuis om de juiste maten op te nemen. Zo weet u zeker dat bestelde artikelen precies op maat worden geleverd.

assortiment

Of het nu gaat om lakverf, muurverf, krijtverf of andere verfsoorten. Bij Decokay van de Wouw in Hilvarenbeek ben je aan het juiste adres voor alle soorten verf en verfbenodigdheden.

Met de fraaie gordijnen van Decokay van de Wouw in Hilvarenbeek houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

Bij Decokay van de Wouw in Hilvarenbeek maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.

De vloer; u kunt er letterlijk niet omheen. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur.

Bij Decokay van de Wouw in Hilvarenbeek vindt u zonwering van alle grote merken. Onder andere Luxaflex, Velux en Bécé zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.

Zodra het warm weer wordt, heeft u er behoefte aan om de deuren en ramen wijd open te gooien. U wilt de zomer binnenlaten en de warmte voelen, zonder daarbij allemaal vervelende beestjes in huis te halen.